Om Arrangörsservice

Huddinge Arrangörsservice startade sin uthyrningsverksamhet 1984.

Verksamheten riktar sig både till privatpersoner och företag.

Det som var verksamhetens målsättning från start är lika aktuellt idag; att med fullt engagemang tillgodose kunders behov av material och kreativa lösningar för fester och evenemang.

Tanken är att kunden kan vända sig till en helhetsleverantör och här få all hjälp man behöver för sitt arrangemang. Att ta allt från ett och samma ställe spar tid åt kunden.

Verksamheten omfattar uthyrning av det mesta som behövs för ett lyckat arrangemang, allt från möbler, porslin och glas till partytält, scener och teknik. Förutom uthyrning av material erbjuder även firman tekniker och montagepersonal, som kan montera materialet efter kunders behov och önskemål och köra tekniken på plats när det efterfrågas.

Från det att firman drog igång har tekniken varit en av grundpelarna i verksamheten. Arrangörsservice har alltid haft anställda tekniker med huvudansvar för ljud- och ljusteknik, vilket har givit en lång och gedigen erfarenhet inom området.

Arrangörsservice har 11 anställda. Under högsäsong tillkommer förstärkning av säsongspersonal inom firmans alla olika områden.

VD och ägare sedan start är Roger Hammarberg.

Kontakter
Huddinge Arrangörsservice AB
Elektronvägen 1
141 49 Huddinge
Ordertelefon: 08-7741400
Swish: 123 640 76 88
Kundservie
Öppettider
Mån-Fre:  08.00 - 17.00
Lunch:      12.00 - 13.00
© Copyright 2024 Arrangörsservice